Camping ´t Hilgelomeer

Camping ´t Hilgelomeer is een Kampeerterrein gelegen aan Waliënsestraat 137 in Winterswijk.

Meer informatie over Camping ´t Hilgelomeer in Winterswijk

Camping 't Hilgelomeer is gesloten van 30 september 2023 tot en met 22 maart 2024. Winterkamperen is echter nog steeds mogelijk. De camping, gelegen in het mozaïeklandschap van de Achterhoek, is een van de mooiste campings in Gelderland. Het biedt rust en ruimte en ligt op slechts twee kilometer van het centrum van Winterswijk en op twintig minuten van de Duitse grens. Gasten hebben positieve ervaringen gehad met het verblijf in de accommodaties, zoals chalet 46. Daarnaast zijn er verschillende kampeerplaatsen beschikbaar, waarvan enkele een prachtig uitzicht hebben op het meer. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van Camping 't Hilgelomeer.

Wil je weten wat Camping ´t Hilgelomeer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping ´t Hilgelomeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping ´t Hilgelomeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping ´t Hilgelomeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Camping ´t Hilgelomeer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping ´t Hilgelomeer

Bezoekers bekeken ook