Camping Sevink Molen

Camping Sevink Molen is een Kampeerterrein gelegen aan Hilgeloweg 7 in Winterswijk Meddo.

Meer informatie over Camping Sevink Molen in Winterswijk Meddo

Onze 4-sterren camping in Winterswijk biedt verschillende mogelijkheden en is van alle gemakken voorzien. Er zijn gezellige veldjes met speeltuinen, rustige plekken rondom caravans en ook luxere opties zoals safaritenten en vakantiewoningen. De camping ligt direct aan het recreatiegebied 't Hilgelo, waar je kunt zwemmen, roeien, surfen, vissen en waterfietsen. Op het park vind je ook de historische Sevink Mölle, een korenmolen uit 1866 waar nog steeds meel wordt gemalen voor pannenkoeken. Er is ook een animatieteam aanwezig tijdens de schoolvakanties en er is een binnenspeelhal voor kinderen. In de omgeving van Winterswijk zijn er prachtige fietsroutes en natuurlijke bezienswaardigheden.

Wil je weten wat Camping Sevink Molen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Sevink Molen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Sevink Molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Sevink Molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Camping Sevink Molen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Sevink Molen

Bezoekers bekeken ook