SVR Camping Leurdijk

SVR Camping Leurdijk is een Kampeerterrein gelegen aan Hoebinkweg 14 in Winterswijk Meddo.

Meer informatie over SVR Camping Leurdijk in Winterswijk Meddo

Camping Leurdijk in Winterswijk Meddo is gesloten vanaf 21-09-2023. Dit komt doordat er de afgelopen jaren veel overlast is geweest door honden op de camping, waardoor ze hebben besloten geen honden meer toe te staan. De camping ligt verscholen in het Achterhoekse coulissenlandschap en biedt rust en ruimte op fietsafstand van Winterswijk, boekenstad Bredevoort en vestingstadje Groenlo. In de omgeving zijn er mogelijkheden om te zwemmen en er zijn gratis bewegwijzerde fietsroutes die naar mooie plekjes leiden. Camping Leurdijk heeft 15 ruime kampeerplaatsen met veel privacy en sanitaire voorzieningen. Op de camping heerst een gemoedelijke sfeer en het is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar nabijgelegen steden en dorpjes.

Wil je weten wat SVR Camping Leurdijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SVR Camping Leurdijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SVR Camping Leurdijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SVR Camping Leurdijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar SVR Camping Leurdijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SVR Camping Leurdijk

Bezoekers bekeken ook