Camping 't Wieskamp

Camping 't Wieskamp is een Kampeerterrein gelegen aan Kobstederweg 13 in Winterswijk Henxel.

Meer informatie over Camping 't Wieskamp in Winterswijk Henxel

Het Wieskamp camping is gelegen in Winterswijk, Achterhoek en biedt ruime standplaatsen en accommodaties. Het campingterrein beschikt over een verwarmd buitenzwembad en een peuterbad. Daarnaast is er een unieke natuurlijke speelplaats waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen in een natuurlijke omgeving. Er is ook een overdekte speeltuin aanwezig. Het campingterrein ligt op 10 minuten fietsafstand van het gezellige centrum van Winterswijk en op een paar kilometer afstand van de Duitse grens. In het hoogseizoen biedt de camping verschillende animatieactiviteiten, zoals de Clapou Club voor kinderen van 4 tot 10 jaar, twee animatoren gedurende de hele zomer en twee gezellige avonden per week. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten beschikbaar, zoals verwarmd zwembad, wifi in de accommodaties, broodservice, jeu de quilles en nabijgelegen bezienswaardigheden zoals het Piet Mondrian Museum en de Brömmels geitenkaasboerderij.

Wil je weten wat Camping 't Wieskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping 't Wieskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping 't Wieskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping 't Wieskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Camping 't Wieskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping ’t Wieskamp

Bezoekers bekeken ook