De Brömmels

De Brömmels is een Kampeerterrein gelegen aan Meerdinkweg 5 in Woold.

Meer informatie over De Brömmels in Woold

Op de boerderij "de Brömmels" in het Woold bij Winterswijk is er van alles te doen. Ze hebben een kleine geitenboerderij met een eigen kaasmakerij en een winkel waar ze geitenkaas en andere streekproducten verkopen. Je kunt vrij rondlopen in de geitenstal en de kaaskathedraal en zelfs helpen bij het melken van de geiten. Daarnaast kun je wandelen met geiten door de bossen en de Wolder bezoeken, waar ze wol, aardewerk en antiek verkopen. Op het terrein is er ook een proeflokaal en terras waar je kunt genieten van drankjes en gerechten met heerlijke kaas. Ze bieden ook rondleidingen aan met kaasproeverijen. Je kunt er ook kamperen met een tent, caravan of camper, midden in het natuurgebied Brömmelseveld. Daarnaast is er een vierpersoons huisje te huur, genaamd Woodlodge, met eigen faciliteiten en een terras. Honden zijn echter niet toegestaan in de Woodlodge. Tot slot kun je ook een rondleiding krijgen op de boerderij en de openingstijden zijn van 9:00 tot 18:00 uur. Het contactpersoon is Ellen en Bert Kots en ze zijn te bereiken via info@brommels.nl of telefonisch op 0543 564518.

Wil je weten wat De Brömmels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Brömmels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Brömmels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Brömmels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar De Brömmels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Brömmels

Bezoekers bekeken ook