Poelhuis Landgoedcamping

Poelhuis Landgoedcamping is een Kampeerterrein gelegen aan Poolserweg 3 in Winterswijk Meddo.

Meer informatie over Poelhuis Landgoedcamping in Winterswijk Meddo

Op de boerencamping bij 'Poelhuis', een boerderij die al bekend staat sinds 1319, kunt u genieten van rust in een prachtige Achterhoekse omgeving. De camping ligt ver weg van drukke wegen en andere recreatieterreinen, waardoor u kunt genieten van een weldadige rust, alsof u op een landgoed verblijft. Op het erf van Poelhuis zijn voorzieningen zoals sanitair aanwezig en het landschap biedt een prachtig uitzicht en veel ruimte. Als u wilt reserveren, kunt u het formulier op de website gebruiken of bellen of mailen naar de camping. Houd er rekening mee dat een reservering pas definitief is nadat deze door de camping is bevestigd.

Wil je weten wat Poelhuis Landgoedcamping verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poelhuis Landgoedcamping of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poelhuis Landgoedcamping? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poelhuis Landgoedcamping het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Poelhuis Landgoedcamping reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poelhuis Landgoedcamping

Bezoekers bekeken ook