De Chinese Muur

De Chinese Muur is een Chinees restaurant gelegen aan Groenloseweg in Winterswijk.

Meer informatie over De Chinese Muur in Winterswijk

In het restaurant De Muur in Winterswijk kun je genieten van Chinese, Indische, Japanse en Aziatische specialiteiten. Ze bieden een all-you-can-eat menu aan voor €33,90 per persoon, waarbij je kunt kiezen uit gerechten zoals sushi, soep, loempia's en gestoofd rundvlees. Daarnaast biedt het restaurant ook afhaalmogelijkheden aan, waarbij je kunt kiezen uit verschillende menu's met gerechten zoals babi pangang, kipfilet en tjap tjoy. Het restaurant hanteert huisregels, waarbij je per ronde 4 gerechten kunt bestellen en geen eten moet verspillen. Verder bieden ze cateringdiensten aan voor feesten en evenementen, waarbij ze verse producten gebruiken en ook rekening houden met vegetarische en allergieën. Het restaurant heeft ruime openingstijden en je kunt ook cadeaubonnen kopen voor een etentje in het restaurant. Het contactgegevens van het restaurant zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat De Chinese Muur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Chinese Muur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Chinese Muur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Chinese Muur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar De Chinese Muur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Chinese Muur

Bezoekers bekeken ook