de Heer ijs & snacks

de Heer ijs & snacks is een Cafetaria gelegen aan Weurden 7 in Winterswijk.

Meer informatie over de Heer ijs & snacks in Winterswijk

Bij de Heer IJs & Snacks in Winterswijk kunt u genieten van ambachtelijk gemaakt ijs in diverse smaken. Daarnaast bieden ze ook een ruime keuze aan snacks, Plate-service en lunch. De Heer is al meer dan 50 jaar een bekend begrip in de regio en verzorgt ook catering. Ze verwelkomen u graag in hun zaak, waar u kunt genieten van hun heerlijke producten. Voor meer informatie en openingstijden kunt u terecht op hun website of contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Momenteel zijn ze helaas gesloten, maar u kunt wel online bestellen via hun bestelsite.

Wil je weten wat de Heer ijs & snacks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Heer ijs & snacks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Heer ijs & snacks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Heer ijs & snacks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar de Heer ijs & snacks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Heer ijs & snacks

Bezoekers bekeken ook