Gebinten.nl B.V.

Gebinten.nl B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Industrieweg 4 in Winterswijk.

Meer informatie over Gebinten.nl B.V. in Winterswijk

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gebintwerken, zoals schuren, bruggen en carports. We ontwerpen en realiseren zowel nieuwe houtconstructies als het aanvullen en restaureren van oude houtconstructies. Al onze producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd door onze timmerlieden, waardoor de authentieke details behouden blijven. We maken geen gebruik van moderne CNC machines om de authentieke inkepingen te waarborgen. Gebinten.nl draagt het keurmerk Kennis&Kunde. U kunt bij ons terecht voor referentiewerken zoals gebinten en vierkantconstructies, schuren, hooibergen en carports, overkappingen en veranda's, en bruggen, terrassen en kapspanten. Neem contact met ons op via info@gebinten.nl of 0543 - 564788. Volg ons online voor meer informatie.

Wil je weten wat Gebinten.nl B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gebinten.nl B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gebinten.nl B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gebinten.nl B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Gebinten.nl B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gebinten.nl B.V.

Bezoekers bekeken ook