SIBELCO B.V. Winterswijkse Steen- en Kalkgroeve

SIBELCO B.V. Winterswijkse Steen- en Kalkgroeve is een Bouwbedrijf gelegen aan Steengroeveweg 50 in Winterswijk.

Meer informatie over SIBELCO B.V. Winterswijkse Steen- en Kalkgroeve in Winterswijk

Sibelco is een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het delven, verwerken en verkopen van industriële mineralen, met name silica, klei, veldspaat en olivijn. Ze zijn ook leiders op het gebied van glasrecycling. Opgericht in 1872, is Sibelco uitgegroeid tot een multinational met activiteiten in 31 landen en een uitgebreid portfolio van multimineralen. Ze werken in verschillende industrieën en bieden innovatieve oplossingen met hoogwaardige materialen en technische ondersteuning. Alles wat ze doen wordt geleid door hun missie: materiaaloplossingen die het leven verbeteren. Ze streven naar economische prestaties in balans met milieubescherming en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Milieubescherming en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan centraal in hun visie, strategie en dagelijkse bedrijfsvoering. Ze zijn ook een ondertekenaar van het Global Compact van de Verenigde Naties. Sibelco biedt diverse carrièremogelijkheden binnen een omgeving die diversiteit en inclusiviteit bevordert. Ze hebben toepassingen in coatings, filtratie en elektronica. Je kunt contact met hen opnemen via het formulier op hun website.

Wil je weten wat SIBELCO B.V. Winterswijkse Steen- en Kalkgroeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SIBELCO B.V. Winterswijkse Steen- en Kalkgroeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SIBELCO B.V. Winterswijkse Steen- en Kalkgroeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SIBELCO B.V. Winterswijkse Steen- en Kalkgroeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar SIBELCO B.V. Winterswijkse Steen- en Kalkgroeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SIBELCO B.V. Winterswijkse Steen- en Kalkgroeve

Bezoekers bekeken ook