Het Duitse Bakkertje

Het Duitse Bakkertje is een Bakkerij gelegen aan Misterstraat 1a in Winterswijk.

Meer informatie over Het Duitse Bakkertje in Winterswijk

Ruim vijfentwintig jaar geleden opende een Duitse bakker uit Vreden een bakkerij in Winterswijk. Hij vroeg zich af of Nederlandse klanten wel geïnteresseerd zouden zijn in Duits brood en gebak, maar al snel bleek het antwoord 'ja' te zijn. Nu is het Duitse Bakkertje niet meer weg te denken uit het centrum van Winterswijk. In 2014 werd de zaak overgenomen door Richard Terschluse en in 2015 werd het helemaal vernieuwd. Het Duitse Bakkertje biedt elke dag vers brood, broodjes en gebak uit Duitsland, evenals nieuwe producten zoals speltbrood en pikante stengels. Het assortiment koffie en milkshakes is ook uitgebreid. Het Duitse Bakkertje heeft vier filialen en het hoofdkantoor is gevestigd in Winterswijk. De openingstijden variëren, dus het is raadzaam om de Facebook-pagina in de gaten te houden voor actuele informatie.

Wil je weten wat Het Duitse Bakkertje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Duitse Bakkertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Duitse Bakkertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Duitse Bakkertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Het Duitse Bakkertje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Duitse Bakkertje

Bezoekers bekeken ook