Hibernis

Hibernis is een Softwarebedrijf gelegen aan Koningsweg 32 in Winterswijk.

Meer informatie over Hibernis in Winterswijk

Hibernis is een IT-bedrijf dat zich richt op het leveren van softwareoplossingen die werken, waarde toevoegen, gebruiksvriendelijk zijn en enthousiast gebruikt worden. Ze streven ernaar om hun klanten te helpen hun doelen te bereiken door ideeën en plannen om te zetten in bruikbare IT-oplossingen. Ze hebben recent gewerkt aan projecten zoals de digitale transformatie van Jansen Metal Products en Metal Skills Kids, evenals het creëren van slimme afvalbakken om straten schoner te maken. Ze bieden verschillende oplossingen, waaronder Internet of Things, softwareontwikkeling en consultancy. Ze delen ook regelmatig updates en ontwikkelingen op het gebied van technologie, zoals het gebruik van technologie om de biodiversiteit te vergroten en het stimuleren van hergebruik van materialen in de bouwsector. Hibernis is ook betrokken bij verschillende initiatieven en partnerschappen, zoals het SHII-vouchermodel en het Cirkelregio De Achterhoek. Als je klaar bent om te innoveren, kun je contact met hen opnemen via hun website.

Wil je weten wat Hibernis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hibernis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hibernis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hibernis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Hibernis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hibernis

Bezoekers bekeken ook