Quexcel

Quexcel is een Softwarebedrijf gelegen aan Wormskampweg 6 in Winterswijk Meddo.

Meer informatie over Quexcel in Winterswijk Meddo

Software Asset Management is een belangrijk aspect voor het verkrijgen van controle over softwarelicenties. Quexcel biedt diverse diensten op het gebied van software en digitale transformatie, waarbij kennis en samenwerking centraal staan. Daarnaast kunnen bedrijven kosten besparen op cloud-abonnementen door gebruik te maken van de Quexcel Managed Software Asset Management dienst. Er worden ook belangrijke updates gegeven, zoals het verwijderen van Teams uit Microsoft 365 en Office 365 voor bepaalde klanten en de integratie van Microsoft Intune met de Quexcel beheerde SAM dienst. Verder behaalt Quexcel de Microsoft AI Cloud Solution Partner status en worden er cases besproken, zoals het advies aan Zorgverzekeraars Nederland.

Wil je weten wat Quexcel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Quexcel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Quexcel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quexcel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Quexcel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Quexcel

Bezoekers bekeken ook