Onderwijs in Beeld

Onderwijs in Beeld is een Softwarebedrijf gelegen aan Beatrixpark 22 in Winterswijk.

Meer informatie over Onderwijs in Beeld in Winterswijk

Onderwijs in Beeld is een bedrijf dat innovatieve software ontwikkelt voor het onderwijs. Ze dagen een nieuwe generatie IT-talent uit om technische oplossingen te bouwen voor het onderwijs. De Leesapp is een van hun producten en wordt gebruikt door basisscholen. Het is een complete aanpak voor de schoolbieb en het leesplezier op school. Met deze app krijgen scholen 100% grip op hun schoolbibliotheek, kunnen ze de betrokkenheid van leerlingen volgen en helpen ze leerlingen bij het vinden van het juiste boek. Als je een idee of uitdaging hebt, kun je een kennismakingsgesprek plannen met Onderwijs in Beeld. Blijf op de hoogte van hun ontwikkelingen via hun website.

Wil je weten wat Onderwijs in Beeld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onderwijs in Beeld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onderwijs in Beeld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderwijs in Beeld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Onderwijs in Beeld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onderwijs in Beeld

Bezoekers bekeken ook