Interdrum

Interdrum is een Muziekwinkel gelegen aan Magnoliastraat 20 in Winterswijk.

Meer informatie over Interdrum in Winterswijk

In 1997 begon Tonny Kamperman zijn 'drumspeciaalzaak' in een monumentale boerderij aan de rand van Winterswijk. Hij verkoopt slagwerkinstrumenten en geeft al drumlessen sinds hij 16 jaar oud was. Tonny gelooft dat speciaalzaken ook in de toekomst zullen blijven bestaan vanwege het persoonlijke advies en de service die ze kunnen bieden. Klanten kunnen onder het genot van een kopje koffie het uitgebreide assortiment bekijken en alles vragen over het vakgebied. Tonny hecht veel waarde aan klanttevredenheid en zorgt ervoor dat klanten zich gewaardeerd voelen. Interdrum is dealer van veel merken en kan alles leveren tegen aantrekkelijke prijzen. De openingstijden, winkellocatie en contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Interdrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Interdrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Interdrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Interdrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Interdrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Interdrum

Bezoekers bekeken ook