Pianohandel Westera

Pianohandel Westera is een Muziekwinkel gelegen aan Meddosestraat 51 in Winterswijk.

Meer informatie over Pianohandel Westera in Winterswijk

Pianohandel Westera in Winterswijk is een bekend familiebedrijf dat al sinds 1964 actief is in de verkoop, verhuur en reparatie van piano's en vleugels. Het bedrijf is gevestigd aan de Meddosestraat in Winterswijk en wordt nu gerund door zoon Robbert Westera. In 2020 heeft het pand een grote verbouwing ondergaan. Tijdens de nationale dag van waarde is het bedrijf gesloten, maar normaal gesproken zijn ze op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Op maandag en zondag zijn ze gesloten, maar op dinsdag en woensdag kun je op afspraak terecht. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pianohandel Westera.

Wil je weten wat Pianohandel Westera verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pianohandel Westera of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pianohandel Westera? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pianohandel Westera het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Pianohandel Westera reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pianohandel Westera

Bezoekers bekeken ook