Kalimi's.

Kalimi's. is een Cadeauwinkel gelegen aan Ratumsestraat 7-9 in Winterswijk.

Meer informatie over Kalimi's. in Winterswijk

Kalimi's is een non-profit ontmoetingswinkel in het hart van Winterswijk. Het is een unieke mix van retail, boeken, cadeaus, lokale producten, tosti's en koffie. Maar Kalimi's is meer dan alleen een winkel. Het is ook een inspiratieplek waar mensen terecht kunnen voor persoonlijke ontwikkeling, een luisterend oor of om hun verhaal kwijt te kunnen. De opbrengsten van de winkel gaan naar goede doelen en mensen die hulp nodig hebben. Bij Kalimi's kun je niet alleen voor jezelf een kop koffie bestellen, maar ook een "uitgestelde koffie" voor iemand die het nodig heeft. Het drinken van koffie bij Kalimi's helpt ook een noodlijdend gezin in Oeganda. Het is een eenvoudige en originele manier om geluk te delen. Kalimi's is een coöperatief concept waarbij de financiële winst ten goede komt aan mensen die hulp nodig hebben. Het is een laagdrempelige plek waar mensen terecht kunnen voor koffie, cadeaus en ontmoetingen met mensen die tijd en aandacht hebben voor hun verhalen. De winkel biedt ook werkplekken voor mensen met een verhaal, zoals re-integratie, kansarmoede of beperkingen. Het geld dat verdiend wordt met de winkelactiviteiten maakt de coöperatie zelfvoorzienend en wordt gebruikt voor ondersteuning van goede doelen.

Wil je weten wat Kalimi's. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kalimi's. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kalimi's.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kalimi's. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Kalimi's. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kalimi’s.

Bezoekers bekeken ook