Top Art Winterswijk

Top Art Winterswijk is een Cadeauwinkel gelegen aan Meddosestraat 11-13 in Winterswijk.

Meer informatie over Top Art Winterswijk in Winterswijk

Estinea is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking in de regio's Achterhoek en Twente. Ze bieden hulp op verschillende gebieden, zoals wonen, werken en activiteiten. De ondersteuning kan variëren van een keer per week tot 24 uur per dag. Estinea heeft kleinschalige locaties in woonwijken en werkt met 950 medewerkers en 400 vrijwilligers om ongeveer 950 mensen te helpen om deel te nemen aan de samenleving. De organisatie heeft een gemiddelde waardering van 8.5 op ZorgkaartNederland. Daarnaast organiseert Estinea activiteiten zoals de Prokkelweek en heeft het een open dag voor geïnteresseerden die bij hen willen werken. Je kunt Estinea volgen op social media en contact opnemen met hun hoofdkantoor in Aalten.

Wil je weten wat Top Art Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Top Art Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Top Art Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Top Art Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Top Art Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Top Art Winterswijk

Bezoekers bekeken ook