Kinoko

Kinoko is een Aziatisch restaurant gelegen aan Spoorstraat 60 in Winterswijk.

Meer informatie over Kinoko in Winterswijk

In het Japanse restaurant Kinoko in Winterswijk kun je genieten van heerlijke sushi. Ze hebben een uitgebreide menukaart met de beste makirolls, sashimi en nigiri. Je kunt er ook kiezen voor het All You Can Eat menu, waarbij je 2,5 uur lang onbeperkt Japanse sushi kunt eten voor €28 per persoon. Daarnaast bieden ze ook take-away menu's aan, zodat je thuis kunt genieten van hun gerechten. Het restaurant is zowel voor lunch als diner geopend en ze hebben ook vlees- en vegetarische gerechten. Als je liever thuis wilt eten, kun je telefonisch je bestelling doorgeven en deze op de afgesproken tijd ophalen. Reserveren kan telefonisch en je reservering is dan direct definitief.

Wil je weten wat Kinoko verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinoko of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinoko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinoko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Kinoko reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinoko

Bezoekers bekeken ook