Sushi Oku

Sushi Oku is een Aziatisch restaurant gelegen aan Ratumsestraat 1 in Winterswijk.

Meer informatie over Sushi Oku in Winterswijk

Welkom bij het gezellige en sfeervolle sushi restaurant OKU in Winterswijk. Hier kunt u kiezen uit meer dan 100 traditionele Japanse gerechten en genieten op het terras. Het restaurant werkt met het all you can eat concept, waarbij u voor een vast bedrag per persoon kunt genieten van de Japanse keuken. U kunt uw bestellingen doorgeven via de tablet aan uw tafel en per ronde kunt u 3 gerechten kiezen. Daarnaast is er ook een a la carte menu beschikbaar voor wie geen grote trek heeft. Het restaurant is telefonisch bereikbaar vanaf 14.00 uur en u kunt ook sushi afhalen via de website. Let op, vanaf 1 juli 2023 wordt er een bijdrage in rekening gebracht voor plastic verpakkingen en zijn sojasaus en wasabi niet meer inbegrepen bij de bestellingen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website of contact opnemen met het restaurant.

Wil je weten wat Sushi Oku verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Oku of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Oku? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Oku het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Sushi Oku reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Oku

Bezoekers bekeken ook