Museum Fabriek

Museum Fabriek is een Museum gelegen aan Laan van Hilbelink 6 in Winterswijk.

Meer informatie over Museum Fabriek in Winterswijk

Vereniging Het Museum Winterswijk is een culturele vereniging die zich bezighoudt met de geschiedenis van Winterswijk. De vereniging heeft twee musea: de MuseumFabriek en de Wereld van Wenters. Op 19 oktober is er een lezing over de ontwikkeling en tijdsbeeld van de Wilhelminastraat in Winterswijk, waarbij onder andere de historische bebouwing en invloedrijke families aan bod komen. Op 16 november wordt er een lezing gehouden over Max van Dam, een kunstenaar geboren in Winterswijk in 1910 die tijdens de Tweede Wereldoorlog is omgekomen. In de Wereld van Wenters is momenteel de tentoonstelling 'Merdeka!' van Jonas Johannis te zien, een autodidactische kunstenaar uit Winterswijk. Het museum heeft ook een grote verzameling textiel en biedt rondleidingen aan.

Wil je weten wat Museum Fabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum Fabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum Fabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum Fabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Museum Fabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum Fabriek

Bezoekers bekeken ook