Museumwerkplaats - Transit Oost

Museumwerkplaats - Transit Oost is een Museum gelegen aan Kleine Parallelweg 6 in Winterswijk.

Meer informatie over Museumwerkplaats - Transit Oost in Winterswijk

Transit Oost is een museum in Winterswijk dat de historie van het openbaar vervoer in Oost-Nederland laat zien. Vroeger had Winterswijk een groot spoorwegemplacement met twee stations, drie locomotievendepots en een groot rangeerterrein. De belangrijkste functie van de spoorwegen was het vervoer van kolen. Het museum is gevestigd aan de Kleine Parallelweg 6 in Winterswijk en parkeren is gratis. De entree voor volwassenen is € 6,- en voor kinderen (4 t/m 12 jaar) € 4,-. Het museum is alleen geopend in het zomerseizoen op zaterdag en zondag. Groepen kunnen ook een bezoek brengen aan de museumwerkplaats. De website van het museum maakt gebruik van cookies.

Wil je weten wat Museumwerkplaats - Transit Oost verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museumwerkplaats - Transit Oost of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museumwerkplaats - Transit Oost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museumwerkplaats - Transit Oost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Museumwerkplaats - Transit Oost reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museumwerkplaats – Transit Oost

Bezoekers bekeken ook