Party- en Kegelcentrum Het Wieskamp

Party- en Kegelcentrum Het Wieskamp is een Bowlingbaan gelegen aan Kobstederweg 13 in Winterswijk Henxel.

Meer informatie over Party- en Kegelcentrum Het Wieskamp in Winterswijk Henxel

Kegelcentrum 't Wieskamp is een nationaal kegelcentrum in Winterswijk. Het heeft 6 volautomatische moderne kegelbanen waar alle Winterswijkse kegelclubs samenkomen. Er is een levendige bedrijfs- en verenigingskegelcompetitie en regelmatig worden er toernooien georganiseerd. Het Wieskamp is zelfs gastheer voor nationale wedstrijden en het WK kegelen. Als de banen en zalen niet bezet zijn, kunnen deze ook per uur gehuurd worden voor € 17,50 per baan per uur. Reserveringen kunnen tot een week van tevoren gemaakt worden. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kegelaars.nl.

Wil je weten wat Party- en Kegelcentrum Het Wieskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Party- en Kegelcentrum Het Wieskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Party- en Kegelcentrum Het Wieskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Party- en Kegelcentrum Het Wieskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Party- en Kegelcentrum Het Wieskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Party- en Kegelcentrum Het Wieskamp

Bezoekers bekeken ook