Reuselink Boules & Bowling

Reuselink Boules & Bowling is een Bowlingbaan gelegen aan De Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne.

Meer informatie over Reuselink Boules & Bowling in Winterswijk Brinkheurne

Bowlen is een leuke activiteit voor jong en oud en daarom een aanrader voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of als bedrijfsuitje. Reuselink heeft vier spectaculaire bowlingbanen en ook twee indoor jeu de boules banen voor wat afwisseling en uitdaging. Ze bieden verschillende bowling- en jeu de boules arrangementen aan en hebben zelfs een internationale prijs gewonnen voor hun bowlingbanen. Als je op zoek bent naar de perfecte locatie voor een familiefeest of activiteit tijdens een vriendenweekend, kun je een bowlingarrangement boeken en genieten van de mooie bowlingbanen en een buffet naar keuze. Je kunt eenvoudig reserveren via hun reserveringstool. Voor meer informatie kun je Reuselink volgen op social media of contact met hen opnemen via hun website.

Wil je weten wat Reuselink Boules & Bowling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reuselink Boules & Bowling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reuselink Boules & Bowling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reuselink Boules & Bowling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Reuselink Boules & Bowling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reuselink Boules & Bowling

Bezoekers bekeken ook