Piekfijn Kappers

Piekfijn Kappers is een Kapper gelegen aan Meddosestraat 14 in Winterswijk.

Meer informatie over Piekfijn Kappers in Winterswijk

Sandra is de eigenaresse van Piekfijn Kappers en haar passie is het creëren van mooie kapsels. Bij Piekfijn Kappers kun je in de spiegels kijken en genieten van een moment voor jezelf onder het genot van een kopje koffie of thee. De salon is open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8:30 tot 18:00 uur. Als je benieuwd bent naar de salon, kun je de fotogalerij bekijken voor een leuke indruk. Piekfijn biedt verschillende diensten aan, zoals knippen, drogen, wassen, föhnen, kleuren, opsteken en permanenten voor zowel dames als heren. Kinderen kunnen ook terecht bij Piekfijn voor een knipbeurt. Als de behandeling die je zoekt er niet tussen staat, kun je altijd bellen voor de mogelijkheden. Je kunt Piekfijn volgen op Instagram (@piekfijn.kappers) en het contactadres is Meddosestraat 14, 7101 CV in Winterswijk. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 8:30 tot 18:00 uur. Het telefoonnummer is 0543-533 473 en het e-mailadres is info@piekfijnkappers.nl.

Wil je weten wat Piekfijn Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Piekfijn Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Piekfijn Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Piekfijn Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Piekfijn Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Piekfijn Kappers

Bezoekers bekeken ook