Rijschool Rout-ine

Rijschool Rout-ine is een Rijschool gelegen aan Boterstraat 1 in Winterswijk.

Meer informatie over Rijschool Rout-ine in Winterswijk

Rijschool Rout-ine, gevestigd aan de Boterstraat 1 in Winterswijk, is een nieuwe rijschool die werkt met de RIS rijmethode. Ze bieden theorielessen aan en hebben een Hyundai i20 als lesauto. De kosten en formulieren zijn te vinden op hun website. Daarnaast kunnen jongeren vanaf 16,5 jaar al beginnen met rijden en is er ook speciale begeleiding voor mensen die moeite hebben met het opnemen van lesstof. Voor contact kunnen mensen bellen naar het telefoonnummer 0655590624, maar het wordt aangeraden om dit rond etenstijd of 's morgens voor 8 uur te doen. Inschrijven kan ook per e-mail, het liefst 3 maanden voor aanvang van de lessen. Als inschrijven niet op tijd lukt, kunnen mensen bellen om te informeren naar beschikbare plaatsen. Het behalen van het theorie-examen kan enige tijd duren vanwege corona-achterstanden, ongeveer vier maanden.

Wil je weten wat Rijschool Rout-ine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Rout-ine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Rout-ine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Rout-ine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Rijschool Rout-ine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Rout-ine

Bezoekers bekeken ook