Verkeersschool Te Winkel

Verkeersschool Te Winkel is een Rijschool gelegen aan Gasthuisstraat 51 in Winterswijk.

Meer informatie over Verkeersschool Te Winkel in Winterswijk

Rijschool te Winkel in Winterswijk biedt rijopleidingen aan voor de personenauto (B), personenauto met aanhanger (BE) en motor (A). Ze hebben een eigen theorielokaal, kantine en kantoor/balie op hun locatie aan de Gasthuisstraat 51. Je kunt hier terecht voor vragen, aanmeldingen en betalingen. Ze hebben ook een pin betaalautomaat. De rijlessen kunnen gevolgd worden vanaf 17 jaar voor motor en vanaf 18 jaar mag er examen gedaan worden. De rijopleiding voor personenauto met aanhanger bevat ongeveer zes praktijklessen en een praktijkexamen. Voor een veilige toekomst op de weg is een goede rijopleiding essentieel. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Verkeersschool Te Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Te Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Te Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Te Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Verkeersschool Te Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Te Winkel

Bezoekers bekeken ook