StudioFit

StudioFit is een Sportschool gelegen aan Torenstraat 9 in Winterswijk.

Meer informatie over StudioFit in Winterswijk

Bij StudioFit in Winterswijk kun je terecht om fit te worden of te blijven. Ze bieden persoonlijke aandacht tijdens trainingen, zelfs tijdens groepstrainingen. StudioFit richt zich op een beperktere groep sporters, zodat ze alle aandacht kunnen geven aan hun klanten. Daarnaast bieden ze het Technogym Bio Circuit aan, een complete training voor het hele lichaam die slechts 30 minuten duurt. Dit circuit is geschikt voor iedereen, ongeacht je fitnessdoelen. Het bevat alles wat je nodig hebt voor maximale spieractivatie en je kunt trainen wanneer je maar wilt. Wil je meer informatie? Vul dan het formulier in op de website van StudioFit.

Wil je weten wat StudioFit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van StudioFit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij StudioFit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je StudioFit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar StudioFit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. StudioFit

Bezoekers bekeken ook