Wenters Sports Club

Wenters Sports Club is een Sportschool gelegen aan 24 22, Haitsma Mulierweg in Winterswijk.

Meer informatie over Wenters Sports Club in Winterswijk

Wenters Sports Club is het sportcentrum van Winterswijk en heeft een lange geschiedenis. Na de laatste verbouwing in augustus 2023 beschikt de club over verschillende faciliteiten zoals een groepsleszaal, een RPM zaal, een lounge, een fitnesszaal, een sauna en een zonnebank. Er is ook een fysiotherapeut en cesarpraktijk aanwezig en voldoende parkeergelegenheid. De club biedt betaalbare luxe, met prijzen vanaf € 1,70 per week. Wenters Sports Club biedt verschillende activiteiten aan, waaronder conditietraining. Ze hebben een divers aanbod om ervoor te zorgen dat je snel in betere conditie bent. De club heeft ook een nieuwsbrief en ontvangt positieve beoordelingen van leden. Ze worden geprezen om hun vriendelijk en professioneel personeel, de goede groepslessen en de gezellige sfeer. Wenters Sports Club is aangesloten bij LesMills en biedt als eerste nieuwe innovaties aan. Als je interesse hebt, kun je een bezoek brengen aan de club in Winterswijk.

Wil je weten wat Wenters Sports Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wenters Sports Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wenters Sports Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wenters Sports Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Wenters Sports Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wenters Sports Club

Bezoekers bekeken ook