Wokken met Wan - Afhaalmaaltijden & Thai Home Cooking

Wokken met Wan - Afhaalmaaltijden & Thai Home Cooking is een Afhaalrestaurant gelegen aan Scholtenenk 19 in Winterswijk.

Meer informatie over Wokken met Wan - Afhaalmaaltijden & Thai Home Cooking in Winterswijk

Wan de Boer is een chef-kok en eigenaar van een Thais cateringbedrijf genaamd Wokken met Wan. Geboren in Thailand, groeide Wan op in het restaurant van zijn ouders, waar hij de 'fijne kneepjes' van de Thaise keuken leerde. Toen hij naar Nederland verhuisde, begon hij in 2014 met het bereiden en verkopen van verse Thaise afhaalmaaltijden. Al snel breidde zijn bedrijf zich uit naar de hele regio rond Winterswijk. Naast afhaalmaaltijden biedt Wan ook een 1-2-3 Thais Buffet aan, ideaal voor gezelschappen van 10 tot 30 personen. Op de website van Wokken met Wan kun je meer informatie vinden en een offerte aanvragen. Wan ontvangt positieve recensies en zijn afhaalgerechten kunnen ook als diepvriesmaaltijden worden besteld. Het is duidelijk dat Wan gepassioneerd is over de Thaise keuken en zijn klanten graag verrast met heerlijke gerechten.

Wil je weten wat Wokken met Wan - Afhaalmaaltijden & Thai Home Cooking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wokken met Wan - Afhaalmaaltijden & Thai Home Cooking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wokken met Wan - Afhaalmaaltijden & Thai Home Cooking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wokken met Wan - Afhaalmaaltijden & Thai Home Cooking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Wokken met Wan - Afhaalmaaltijden & Thai Home Cooking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wokken met Wan – Afhaalmaaltijden & Thai Home Cooking

Bezoekers bekeken ook