Zwembad De Twee Bruggen

Zwembad De Twee Bruggen is een Zwembad gelegen aan Meenkmolenweg 21 in Winterswijk Miste.

Meer informatie over Zwembad De Twee Bruggen in Winterswijk Miste

Bij zwembad 'De Twee Bruggen' in Winterswijk, de Achterhoek, bent u van harte welkom voor een dag vol waterpret. Met binnen- en buitenbaden, vier glijbanen en spraytoestellen is er genoeg te beleven voor jong en oud. Naast zwemmen kunt u ook gebruik maken van de wellness- en fitnessruimte. Let op: in juli en augustus zijn er geen dagtickets beschikbaar voor niet-vakantiegasten. Kinderen onder de 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene, tenzij ze verblijven als vakantiegast. Het zwembad en de fitness zijn gesloten van 20 tot en met 23 november vanwege onderhoud. Verder kunt u baantjes trekken in het overdekte zwembad of het verwarmde buitenbad, terwijl de kleintjes zich vermaken in het peuterbadje of bij de spraytoestellen. Er is ook een zwemschool waar erkende zwemlessen worden gegeven. Het zwembad is dagelijks geopend van 07.00 tot 21.00 uur en het buitenzwembad is geopend van medio april tot medio september, afhankelijk van het weer. Als daggast heeft u de keuze tussen een dagticket of abonnement. Daarnaast kunt u uw dag compleet maken met een bezoek aan de wellness- en fitnessruimte.

Wil je weten wat Zwembad De Twee Bruggen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad De Twee Bruggen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad De Twee Bruggen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad De Twee Bruggen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Zwembad De Twee Bruggen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad De Twee Bruggen

Bezoekers bekeken ook