Zwembad Jaspers

Zwembad Jaspers is een Zwembad gelegen aan Jaspersweg 3 in Winterswijk.

Meer informatie over Zwembad Jaspers in Winterswijk

Zwembad Jaspers is een gezellig zwembad in Winterswijk waar de hele familie zich prima kan vermaken. Het zwembad heeft een wedstrijdbad, recreatiebad, peuterbad, whirlpool, glijbaan, stroomversnelling en Turks stoombad. Na het zwemmen kan er gegeten en gedronken worden in het horecagedeelte. Er worden ook verschillende groepsactiviteiten aangeboden waar je aan mee kan doen. Daarnaast worden er zwemfeestjes en discozwemmen georganiseerd. Zwembad Jaspers biedt zwemlessen aan volgens het zwemles ABC en spoedcursussen in de schoolvakanties. Tijdens recreatieve openingstijden kunnen er banen gezwommen worden en kan er gespeeld worden. Verder zijn er verschillende verenigingen actief in het zwembad en is er een samenwerking met sportschool Wenters. Kortom, Zwembad Jaspers biedt volop mogelijkheden voor plezier en sportieve activiteiten voor de hele familie.

Wil je weten wat Zwembad Jaspers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad Jaspers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad Jaspers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad Jaspers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Zwembad Jaspers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad Jaspers

Bezoekers bekeken ook