B&B Morskershoeve

B&B Morskershoeve is een Bed & Breakfast gelegen aan Morskers-Driehuisweg 2 in Winterswijk.

Meer informatie over B&B Morskershoeve in Winterswijk

Wilbert en Yvonne Oonk runnen een rundveebedrijf en hebben hun oude grupstal omgetoverd tot een B&B genaamd Morskershoeve. De voormalige koeienstal is omgebouwd tot twee slaapkamers met eigen douche en toilet, en er is ook een kleine slaapkamer beschikbaar. Daarnaast is er een gezellige zithoek en een ruime keuken gecreëerd. De B&B kan ook worden gehuurd als een 7-persoons appartement, maar dan zonder ontbijt. Gasten kunnen gebruikmaken van de aanwezige voorzieningen, zoals een 2-persoons Finse sauna, een afsluitbare fietsenschuur en fietsen die beschikbaar zijn gesteld. Daarnaast is er een skelter voor de kinderen. Naast de B&B hebben Wilbert en Yvonne ook een mini-camping/glamping genaamd Het Morskersweitje, met twee compleet ingerichte safaritenten en enkele kampeerplekken voor caravans, campers of tenten.

Wil je weten wat B&B Morskershoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Morskershoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Morskershoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Morskershoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar B&B Morskershoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Morskershoeve

Bezoekers bekeken ook