B&B steengroeve

B&B steengroeve is een Bed & Breakfast gelegen aan Kloetenseweg 95 in Winterswijk.

Meer informatie over B&B steengroeve in Winterswijk

Bed & Breakfast Steengroeve is gelegen aan de rand van het centrum van Winterswijk in de Achterhoek. De B&B biedt een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten door het prachtige Nationaal Landschap Winterswijk. De kamers hebben een 'basic chic' stijl gecombineerd met luxe en comfort, met onder andere een eigen ruime badkamer, zitje op de kamer, lcd-tv, gratis wifi en een prachtig uitzicht. Bij aankomst ontvangt u een gidsje met informatie over Winterswijk en omstreken, evenals een kop koffie of thee met iets lekkers. De B&B is het hele jaar door geopend en biedt een ontspannen verblijf in de comfortabele kamers. In de omgeving vindt u prachtige wandel- en fietsroutes. Winterswijk zelf biedt rust en ruimte, uitgebreid winkelen, goede restaurants en de mogelijkheid om te fietsen of wandelen in het Nationaal Landschap. De B&B heeft luxe en comfortabele faciliteiten, zoals een eigen badkamer, gratis wifi, een zitje met tv, een prachtige tuin, een vorstelijk ontbijt, voldoende parkeergelegenheid en een oplaadpunt voor e-bikes. Op een steenworp afstand vindt u de unieke steengroeve, deels nog in gebruik en deels beschermd natuurgebied. Daarnaast biedt de B&B voordelige arrangementen voor een aangenaam verblijf voor 2 personen, zoals een stadswandeling in het centrum van Winterswijk of een dorpswandeling.

Wil je weten wat B&B steengroeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B steengroeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B steengroeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B steengroeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar B&B steengroeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B steengroeve

Bezoekers bekeken ook