Boutique Hotel Nieuw Beusink

Boutique Hotel Nieuw Beusink is een Hotel gelegen aan Nieuw Beusinkweg 20 in Winterswijk.

Meer informatie over Boutique Hotel Nieuw Beusink in Winterswijk

Ons boutique hotel, Nieuw Beusink, is gelegen aan de rand van Winterswijk in de prachtige Achterhoek, vlakbij de Duitse grens. Het hotel bevindt zich net buiten het dorp, op 10 minuten fietsafstand van het centrum. We hebben een bar met 30 soorten bier, een proeflokaal voor lokale brouwerij Wentersch, een loungetuin en verschillende terrassen. Gasten kunnen hier verblijven op basis van logies en kunnen ervoor kiezen om ontbijt bij te boeken. Dineren kan in het centrum van Winterswijk, waar tal van restaurants, terrassen en winkels te vinden zijn. Ons hotel is ideaal voor stellen, maar niet geschikt voor grote groepen. Magda en Erick hebben de voormalige boerderij en horecapand gekocht en er een sfeervol hotel van gemaakt. Het hotel heeft diverse kamers met een eigen karakter en kleurstelling. We zijn gesloten tussen 12.00 en 16.00 uur voor boodschappen en reparaties. Huisdieren zijn niet toegestaan op de hotelkamers. Erick heeft een cursus gevolgd en kan zich bierista noemen, wat heeft geresulteerd in een mooie bierkaart. We faciliteren aan veel details, zoals tv, airco, wifi, fietsenstalling en een oplaadpunt voor de auto. Onze tuin is een visitekaartje en in de zomer kun je hier heerlijk loungen. Het hotel ligt vlakbij het Bönninkbos en recreatieplas 't Hilgelo, op 2 kilometer afstand van het centrum van Winters.

Wil je weten wat Boutique Hotel Nieuw Beusink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boutique Hotel Nieuw Beusink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boutique Hotel Nieuw Beusink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boutique Hotel Nieuw Beusink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Boutique Hotel Nieuw Beusink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boutique Hotel Nieuw Beusink

Bezoekers bekeken ook