Hotel Restaurant Mondriaan

Hotel Restaurant Mondriaan is een Hotel gelegen aan Parallelweg 72 in Winterswijk.

Meer informatie over Hotel Restaurant Mondriaan in Winterswijk

Hotel Restaurant Mondriaan is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de rand van Winterswijk. Zowel zakenmensen als toeristen verblijven graag in het hotel vanwege de Achterhoekse gastvrijheid. Het hotel heeft een perfecte ligging, dichtbij het station en het gezellige centrum. Voor rustzoekers biedt Hotel Restaurant Mondriaan de mogelijkheid om het prachtige buitengebied van Nationaal Landschap Winterswijk te verkennen. Het restaurant heeft een sfeervolle inrichting waar gasten zich snel thuis voelen. Het hotel biedt ook een Serrezaal aan die geschikt is voor feesten en vergaderingen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0543-51 37 62 of het contactformulier invullen.

Wil je weten wat Hotel Restaurant Mondriaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant Mondriaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Mondriaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant Mondriaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Hotel Restaurant Mondriaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant Mondriaan

Bezoekers bekeken ook