Hotel Restaurant Stad Munster

Hotel Restaurant Stad Munster is een Hotel gelegen aan Markt 11 in Winterswijk.

Meer informatie over Hotel Restaurant Stad Munster in Winterswijk

Hotel - Restaurant Stad Munster is gelegen in het centrum van Winterswijk, een stad met een natuurrijke omgeving en een gezellig centrum met veel winkels en een warenmarkt. Het hotel heeft een restaurant, terras, tuinterras en een "Heerenkamer". De gastvrije medewerkers zorgen voor een ontspannen sfeer en staan klaar om uw bezoek compleet te maken. Ze bieden ook het arrangement "Vier het Voorjaar!" aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het hotel via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Hotel Restaurant Stad Munster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant Stad Munster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Stad Munster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant Stad Munster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Hotel Restaurant Stad Munster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant Stad Munster

Bezoekers bekeken ook