Hotel de Lindeboom

Hotel de Lindeboom is een Hotel gelegen aan Kottenseweg 152 in Winterswijk Brinkheurne.

Meer informatie over Hotel de Lindeboom in Winterswijk Brinkheurne

Hotel Restaurant Café De Lindeboom is een accommodatie in de Achterhoek waar gasten kunnen genieten van rust en ontspanning. De hotelkamers zijn netjes en functioneel ingericht en de omgeving biedt voldoende wandel- en fietspaden voor een actief of ontspannen verblijf. In het restaurant kunt u genieten van heerlijke eigengemaakte gerechten, waaronder de bekende uiensoep van kok Sander. In de café/bar kunt u ontspannen bij de houtkachel, een biertje bestellen en een krantje lezen. Hotelgasten hebben het voorrecht om in het restaurant te eten en te drinken. Het hotel is geopend volgens de nieuwe standaard en biedt een ideale uitvalsbasis om de rust en ruimte van de Achterhoek te verkennen. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Hotel Restaurant Café De Lindeboom.

Wil je weten wat Hotel de Lindeboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel de Lindeboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel de Lindeboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel de Lindeboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Hotel de Lindeboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel de Lindeboom

Bezoekers bekeken ook