Bso Natuurlijk

Bso Natuurlijk is een Kinderopvang gelegen aan in .

Meer informatie over Bso Natuurlijk in

Bso Natuurlijk is een speelplek in een groene omgeving waar kinderen de natuur kunnen verkennen en spelen. Ze worden uitgedaagd om zich te verstoppen, over spannende paadjes te sluipen en te spelen geïnspireerd door de verschillende seizoenen. Naast de speelplek ligt een openluchttheater waar kinderen kunnen deelnemen aan creatieve voorstellingen. Ze kunnen ook samenwerken met Scouting Winterswijk om een vuurtje te stoken en broodjes te bakken. Elke laatste woensdag van de maand wordt er een activiteitenmiddag georganiseerd, ook voor kinderen die normaal gesproken niet naar de bso gaan. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-87632860 of 0543-563501, en u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Bso Natuurlijk.

Wil je weten wat Bso Natuurlijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bso Natuurlijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bso Natuurlijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bso Natuurlijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Bso Natuurlijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bso Natuurlijk

Bezoekers bekeken ook