De Kwieke Kievit

De Kwieke Kievit is een Kinderopvang gelegen aan Goorweg 41 in Winterswijk Meddo.

Meer informatie over De Kwieke Kievit in Winterswijk Meddo

De Kwieke Kievit is een kinderdagverblijf op een boerderij in Meddo, vlakbij Winterswijk. De boerderij biedt veel mogelijkheden voor activiteiten, zoals het aaien van kalfjes. Het kinderdagverblijf heeft twee omheinde tuinen waar de kinderen van de BSO kunnen spelen. De binnenruimtes zijn volledig verbouwd en behouden de oude elementen. Er is ook een moestuin waar de kinderen kunnen leren over het verbouwen van groenten. Als je nieuwsgierig bent naar deze unieke vorm van kinderopvang, kun je contact opnemen voor meer informatie of een afspraak.

Wil je weten wat De Kwieke Kievit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kwieke Kievit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kwieke Kievit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kwieke Kievit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar De Kwieke Kievit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kwieke Kievit

Bezoekers bekeken ook