Gastouder Miranda

Gastouder Miranda is een Kinderopvang gelegen aan Koningsweg 193 in Winterswijk.

Meer informatie over Gastouder Miranda in Winterswijk

Momenteel zijn er geen opvangplaatsen meer beschikbaar bij Gastouder Miranda. Gastouder Miranda biedt flexibele en kleinschalige kinderopvang tot BSO leeftijd aan in een huiselijke sfeer. Er worden tal van leuke en leerzame activiteiten verzorgd voor de kinderen, zoals knutselen, spelletjes spelen en voorlezen. Buiten zijn is ook belangrijk en er zijn veel speel- en wandelmogelijkheden in de buurt. Door de kleinschaligheid van de gastouderopvang krijgt ieder kind de aandacht die het nodig heeft. Gastouder Miranda werkt met een kind-volgsysteem om de ontwikkeling van het kind te volgen. Er worden voordelen genoemd om te kiezen voor gastouderopvang, zoals het opgevangen worden door steeds dezelfde gastouder in een vertrouwde omgeving, persoonlijke aandacht en flexibele opvanguren. Gastouder Miranda staat voor rust, reinheid en regelmaat in de opvoeding, biedt aandacht en geborgenheid in een warme huiselijke sfeer en vindt communicatie met de ouders belangrijk. Het kind-volgsysteem wordt gebruikt om de ontwikkeling van het kind te volgen en ouders te informeren. Daarnaast worden huishoudelijke regels genoemd, zoals de openingstijden en de mogelijkheden voor flexibele en vaste opvang.

Wil je weten wat Gastouder Miranda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouder Miranda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouder Miranda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouder Miranda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Gastouder Miranda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouder Miranda

Bezoekers bekeken ook