Cafetaria Het Centrum

Cafetaria Het Centrum is een Restaurant gelegen aan Misterstraat 160 in Winterswijk.

Meer informatie over Cafetaria Het Centrum in Winterswijk

Bij 'T Centrum Winterswijk in Winterswijk kun je genieten van heerlijke grillgerechten, pizza's, broodjes en meer. Ze bieden huisgemaakte pizza's bereid met verse ingrediënten, broodjes met warm vlees, dürum döner of kipdöner, en ambachtelijk bereide vleesgerechten zoals een grillschotel of ossenhaas. Daarnaast serveren ze ook koude en warme voorgerechten en snacks. Klanten zijn tevreden over het eten en de service, en er zijn mogelijkheden voor groepen, feesten en partijen. Neem contact op voor meer informatie. Het telefoonnummer is 0543 785 485 en het e-mailadres is info@hetcentrumwinterswijk.nl.

Wil je weten wat Cafetaria Het Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Het Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Het Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Het Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Cafetaria Het Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Het Centrum

Bezoekers bekeken ook