LEV. by Mike

LEV. by Mike is een Restaurant gelegen aan Badweg 4 in Winterswijk.

Meer informatie over LEV. by Mike in Winterswijk

LEV. by Mike is een restaurant dat is geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 uur 's ochtends tot 22:00 uur. Ze serveren gerechten van tussengerecht formaat, gemaakt met producten uit de regio en aangepast aan het seizoen. Daarnaast bieden ze een selectie van meer dan 15 open wijnen en Achterhoekse gastvrijheid. In de zomer is er ook een Beachbar waar gasten kunnen genieten van lunchgerechten en drankjes met uitzicht op het Strandbad Winterswijk. Naast eten en drinken, biedt LEV. by Mike ook goede koffie, taarten en lunchgerechten overdag, en een ruimte beneden voor kookworkshops, feesten en vergaderingen. Bezoekers worden uitgenodigd om langs te komen of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.

Wil je weten wat LEV. by Mike verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LEV. by Mike of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LEV. by Mike? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LEV. by Mike het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar LEV. by Mike reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LEV. by Mike

Bezoekers bekeken ook