Café restaurant Spiekerman

Café restaurant Spiekerman is een Restaurant gelegen aan Goorweg 5 in Winterswijk Meddo.

Meer informatie over Café restaurant Spiekerman in Winterswijk Meddo

Café, restaurant en zalencentrum Spiekerman in Winterswijk-Meddo is dé plek voor al uw feesten en partijen. U kunt genieten van een smakelijke lunch of diner in het eetcafé / restaurant of op het terras. Daarnaast werken ze samen met Venderbosch Evenementen voor evenementen. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)543-216001 of per e-mail naar info@spiekerman.nl. De openingstijden zijn maandag vanaf 16:00, woensdag vanaf 14:00, donderdag tot en met zaterdag vanaf 12:00 en zondag vanaf 11:00. Groepen zijn ook welkom, maar dit moet wel in overleg.

Wil je weten wat Café restaurant Spiekerman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café restaurant Spiekerman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café restaurant Spiekerman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café restaurant Spiekerman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Café restaurant Spiekerman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café restaurant Spiekerman

Bezoekers bekeken ook