Bon Appetit Lunch Restaurant & Catering

Bon Appetit Lunch Restaurant & Catering is een Restaurant gelegen aan Misterstraat 50 in Winterswijk.

Meer informatie over Bon Appetit Lunch Restaurant & Catering in Winterswijk

Lunch Restaurant Bon Appetit is een lunchrestaurant in het centrum van Winterswijk, met een tweede locatie in het Vrijheidspark. Ze bieden heerlijke tosti's, compleet verzorgde lunches en koffie aan. Daarnaast bieden ze ook catering, feestjes en online bestellingen aan. De kerstdagen komen eraan, dus je kunt nu de kerstcateringlijst aanvragen. Bezorgtijden zijn dinsdag tot en met donderdag van 15.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.30 tot 19.30 uur, zaterdag van 10.30 tot 19.00 uur en op koopzondag van 12.30 tot 19.00 uur.

Wil je weten wat Bon Appetit Lunch Restaurant & Catering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bon Appetit Lunch Restaurant & Catering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bon Appetit Lunch Restaurant & Catering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bon Appetit Lunch Restaurant & Catering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Bon Appetit Lunch Restaurant & Catering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bon Appetit Lunch Restaurant & Catering

Bezoekers bekeken ook