Restaurant 1897

Restaurant 1897 is een Restaurant gelegen aan Vosseveldseweg 8 in Kotten.

Meer informatie over Restaurant 1897 in Kotten

Restaurant 1897 is een lokaal en verantwoord restaurant dat geopend is van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Het is een perfecte tussenstop voor een zakelijke bijeenkomst of feestje. Voor zakelijke bijeenkomsten bieden ze een sfeervolle vergaderruimte met alle benodigde faciliteiten, zoals een digitaal scherm, flipover en wifi. Ze bieden ook een compleet arrangement met koffie, thee, water, een fruitschaal en een snoeppot, en je kunt dit uitbreiden met een lunch, borrel of diner. Daarnaast bieden ze ook overnachtingsmogelijkheden in hun luxe vakantiewoningen en hotelstudio's voor meerdaagse bijeenkomsten. Restaurant 1897 is ook een officiële trouwlocatie en ze bieden eindeloze mogelijkheden voor verschillende feestjes. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@restaurant1897.nl.

Wil je weten wat Restaurant 1897 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 1897 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 1897? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 1897 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Restaurant 1897 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant 1897

Bezoekers bekeken ook