Café-Restaurant 't Spek-Ende

Café-Restaurant 't Spek-Ende is een Restaurant gelegen aan Misterstraat 74 in Winterswijk.

Meer informatie over Café-Restaurant 't Spek-Ende in Winterswijk

Welkom op de website van Café-Restaurant ’t Spek-Ende in Winterswijk. Hier kunt u elke dag genieten van heerlijke culinaire mogelijkheden en warme Achterhoekse gastvrijheid. De menukaart is gebaseerd op de traditionele Italiaanse keuken en er wordt uitsluitend gewerkt met verse producten en ambachtelijke bereidingswijze. Het restaurant luistert graag naar uw wensen en doet er alles aan om van uw diner een memorabele ervaring te maken. Daarnaast heeft het restaurant aangepaste openingstijden, waarbij het op maandag en dinsdag gesloten is, en op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf de middag open is. Op zaterdag kunt u al vanaf 10.00 uur terecht. Het restaurant heeft ook een terras waar u kunt genieten van de buitenlucht. Kom dus naar Café-Restaurant ’t Spek-Ende en ontdek de culinaire ervaring die zij bieden.

Wil je weten wat Café-Restaurant 't Spek-Ende verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café-Restaurant 't Spek-Ende of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café-Restaurant 't Spek-Ende? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café-Restaurant 't Spek-Ende het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Café-Restaurant 't Spek-Ende reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café-Restaurant ’t Spek-Ende

Bezoekers bekeken ook