Restaurant de Voortwisch

Restaurant de Voortwisch is een Restaurant gelegen aan Vredenseweg 150 in Winterswijk Huppel.

Meer informatie over Restaurant de Voortwisch in Winterswijk Huppel

Restaurant de Voortwisch is oorspronkelijk opgezet als clubhuis bij Golfbaan de Voortwisch, maar is nu een volwaardig restaurant waar zowel golfers als niet-golfers welkom zijn. Het a la carte restaurant is dagelijks geopend met een seizoen- en streekgerichte kaart. Op maandag en dinsdag is het restaurant wel geopend, maar met een beperkte kaart. Naast dineren is het ook mogelijk om te ontbijten, lunchen of ontspannen op het zonnige terras. Alle gerechten worden met liefde bereid door de keukenbrigade en er is ook een wijnadvies beschikbaar. Bij dieetwensen wordt er rekening gehouden. Het restaurant is ook geschikt voor feesten, vergaderingen en bedrijfsuitjes, waarbij combinaties met golfen mogelijk zijn. De openingstijden zijn van 9.00 uur tot 22.00 uur, afhankelijk van het weer, seizoen en aantal aanwezigen. Er worden felicitaties gegeven aan Greg Glynn, Yvonne Meekens en Desiree Arke - Onland voor hun Hole in One prestaties. Tot slot is er een bedankje voor het restaurant voor het bezorgen van een mooie avond aan een familie, waarbij speciale wensen goed zijn verzorgd.

Wil je weten wat Restaurant de Voortwisch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Voortwisch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Voortwisch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Voortwisch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Restaurant de Voortwisch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Voortwisch

Bezoekers bekeken ook