Restaurant Weerkomm'n Winterswijk

Restaurant Weerkomm'n Winterswijk is een Restaurant gelegen aan Frerikshof 2 in Winterswijk.

Meer informatie over Restaurant Weerkomm'n Winterswijk in Winterswijk

Welkom bij het Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof in Winterswijk, gelegen in het prachtige Achterhoekse landschap. Dit 4-sterren hotel biedt comfortabele faciliteiten zoals een sauna, verwarmd binnenzwembad en verschillende sportmogelijkheden. Daarnaast kunt u genieten van een uitgebreide lunch of diner in de culinaire hotspot Bar Bistro DuCo. Het hotel is ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. De omgeving van het hotel staat bekend om haar historische stadjes, prachtige landschap, wijngaarden en authentieke molens. Er worden ook diverse evenementen georganiseerd, zoals een High Tea en verschillende culinaire arrangementen. Kortom, Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof biedt alles voor een heerlijk verblijf in Winterswijk.

Wil je weten wat Restaurant Weerkomm'n Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Weerkomm'n Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Weerkomm'n Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Weerkomm'n Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Restaurant Weerkomm'n Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Weerkomm’n Winterswijk

Bezoekers bekeken ook