Nel Schellekens Keunenhuis Culinaire proeftuin

Nel Schellekens Keunenhuis Culinaire proeftuin is een Restaurant gelegen aan Wooldseweg 127 in Woold.

Meer informatie over Nel Schellekens Keunenhuis Culinaire proeftuin in Woold

Het Keunenhuis in Winterswijk is volledig gerestaureerd en is nu de culinaire proeftuin van Nel Schellekens. Op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag kunnen gasten genieten van het "Tafelen bij Nel" evenement, waarbij Nel een veelgangen-proeverijmenu bereidt. Gasten kunnen zitten aan het kookaltaar of aan aparte tafels vlakbij het altaar. Er wordt desgewenst uitleg gegeven over de gerechten. De kosten zijn € 69,50 per persoon exclusief drankjes en reservering is verplicht. Het Keunenhuis is een prachtig landgoed met veel ruimte en goede ventilatie. Het heeft een grote cultuurhistorische waarde en maakt deel uit van een Natuurmonumenten landgoed. Nel Schellekens wil met haar culinaire proeftuin mensen inspireren om bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding. Het Keunenhuis is geen gewoon restaurant en reservering is vereist. Gasten kunnen telefonisch of per e-mail reserveren.

Wil je weten wat Nel Schellekens Keunenhuis Culinaire proeftuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nel Schellekens Keunenhuis Culinaire proeftuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nel Schellekens Keunenhuis Culinaire proeftuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nel Schellekens Keunenhuis Culinaire proeftuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Nel Schellekens Keunenhuis Culinaire proeftuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nel Schellekens Keunenhuis Culinaire proeftuin

Bezoekers bekeken ook